Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Zázrak pro vaši pleť? Objevte sílu pleťových sér

11.11.2022

Co je pleťové nebo také obličejové sérum? Důležitý krok v každodenní starosti o vaši pleť, který poskytne pro namáhavou pokožku tolik potřebnou intenzivní péči. Těchto malých kosmetických pomocníků je v dnešní době velké množství a stejně jako krémy je potřeba vybírat je s ohledem na potřeby vaší pleti. Věřte, že s každým problémem dnes již najdete to pravé sérum pro vás. Paleta sahá od sér proti stárnutí, přes ochranná a detoxikační séra či séra pro suchou pleť až po taková, která redukují póry a regulují tvorbu kožního mazu.

CO DĚLÁ PLEŤOVÉ SÉRUM LUXUSNÍM ZBOŽÍM, KTERÉ ZKRÁTKA MUSÍTE MÍT VE SVÉ KOUPELNĚ?

Obličejová séra obsahují důležité složky pro vaši pleť ve vysoce koncentrované formě. Díky tomu se stávají skutečným lékem, který umocňuje pozitivní účinky vhodně zvolené kosmetiky. Své pleti tak můžete dopřát minerály, vitamíny, kyselinu hyaluronovou, výtažky z řas či květů a mnoho dalšího v té největší intenzitě. Lehká vodová, olejovitá či gelovitá struktura se vstřebá během několika sekund a všechny aktivní složky pronikají hluboko do spodních vrstev pokožky. 

JAK VYBRAT TO PRAVÉ SÉRUM PRO MĚ?

Základním vodítkem při výběru séra může být právě jeho konzistence. Vodová až gelová séra obecně nemastí a jsou vhodná pro rychle se mastící pleť, zatímco séra na olejové bázi budou pomocníkem pro suchou a citlivou pokožku. Proti projevům stárnutí použijte  séra s hvězdnou ingrediencí - kyselinou hyaluronovou. Dále je na vás, jakým složkám dáte přednost. Před nákupem se ale ještě ujistěte, jakým způsobem se dané sérum aplikuje. Zatímco některým vyhovuje pipeta, jiní upřednostňují pumpičku. V naší nabídce najdete ale i připravené kůry v ampulkách nebo kapslích, ve kterých najdete tu ideální denní dávku vaší péče.

SPRÁVNÁ APLIKACE JE ZÁKLAD

Žádný z těchto skvělých účinků však své pleti nedopřejete, pokud nezvolíte vhodnou aplikaci. A zde dvojnásob platí, že čištění je základ. Ošetřete pleť svým oblíbeným čistícím přípravkem - mlékem, gelem nebo pěnou a odstraňte z ní všechny nečistoty. Pak je vaše pleť připravená na intenzivní péči obličejové séra. Toho stačí i velmi malá dávka, obvykle tři až čtyři kapky, které se ve většině případů nanášejí pipetou přímo na obličej. Konečky prstů pak velmi jemně zapracujte do pokožky. Teplo prstů na ni působí blahodárně a usnadňuje vstřebání všech důležitých složek. Po aplikaci séra nezapomeňte na denní či noční krém, který vaši pokožku uzavře. 

DARUJTE PÉČI O PLEŤ SVÝM BLÍZKÝM

Pleťová séra jsou pro vás nyní připravená v krásných dárkových baleních, kterými potěšíte své blízké. 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.