Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Přívítejme jaro s kosmetickými novinkami

19.3.2021

Artdeco Blossom Duo Blush

Tvářenka 10 g Bloom Obsession

Jste připraveni doslova rozkvést? Vaše přání se splní s touto krásně zpracovanou a důmyslně sestavenou tvářenkou od značky Ardeco. Tvářenka obsahuje dva přirozené odstíny hodící se na denní nošení. Navíc zpracování balení tvářenky Blossom Duo Blush vám rozzáří každé ranní zkrášlování. 

 

 

Artdeco Supreme Volume Bloom Obsession Collection

Řasenka 15 ml 1 Black

Vše co můžete chtít od řasenky v jednom balení. Objem, prodloužení a zvýraznění vašich řas, spolu s roztomilým obalem. Třešničkou na dortu je obsah s vzácnými vosky, který řasám dodá výživu a zachová je silné a zdravé. 

 

TheBalm Foiled Again

Oční stín 9,6 g

Spolu s vysoce pigmentovanými a univerzálními odstíny této paletky dokážete vykouzlit lehké jarní líčení, ale také večerní tajemný look. Balení obsahuje zrcátko a štěteček, takže máte vše v jednom, pak už jen stačí zapojit fantazii. 

Baylis & Harding Royale Garden Luxury Hand Care

Kazeta krém na ruce Royale Garden Rose, Poppy & Vanilla 50 ml + minerální sůl Royale Garden Rose, Poppy & Vanilla 70 g + pilník na nehty

Tato květovaná kazetka je ozdobou sama o sobě, ozdobou bude i pro vás, jelikož v ní najdete hydratační krém na ruce, relaxační minerální sůl a dokonce i pilník na nehty. Praktický mix pečujících produktů, pro potřebný odpočinek a odreagování.

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.