Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

CESTA KE KRÁSNÉ POKOŽCE S KOSMETIKOU ZIAJA

8.3.2021

Polská společnost Ziaja byla založena dvěma lékárníky Aleksandrou a Zenonem Ziaja již v roce 1989. Společnost se zabývá výrobou léčiv a kvalitní kosmetiky na pleť, tělo i vlasy se složením, které bylo založeno na farmaceutických zkušenostech. Při výrobě kosmetiky Ziaja jsou zpracovávány pouze vysoce kvalitní ingredience. První výrobek z jejich dílny byl krém s olivovým olejem, ten je velice oblíbený i do dnes. Z široké nabídky kosmetických produktů si vybere opravdu každý. Pojďme si nyní představit některé z nejoblíbenějších produktů této blahodárné kosmetiky.

 

Tělové mléko Ziaja Goat´s Milk

Toto hydratační tělové mléko s obsahem kozího mléka intenzivně hydratuje a vyživuje suchou pokožku. Neobsahuje žádné parabeny ani barviva. Pokud máte velmi suchou pokožku, pak doporučujeme používat 2x denně. 

Tělový peeling Ziaja Cupuacu

Tento krystalický cukrový peeling zbaví vaší pokožku odumřelých kožních buněk, čímž obnoví vrchní vrstvu buněk. Obsahuje makadamový olej a olej z brazilských ořechů, čímž pokožku chrání před ztrátou vlhkosti. Věříme, že mimo krásně jemnou pokožku vás také nadchne boží vůně této řady. 

Dvoufázový odličovač očí Ziaja Olive Leaf

Tento odličovač dokonale odlíčí vaše oční okolí a zbaví vás i voděodolného líčení. Vitamín E, ricinový olej a výtažek z olivových listů vyživuje vaši pleť i řasy. Před použitím důkladně protřepejte, naneste na vatový tampon a jemnými tahy odličte make-up.

Čistící pleťové mléko Ziaja Cucumber

Toto pleťové mléko obsahuje extrakt z dužiny okurek, který má na pokožku velice blahodárný účinek. Vitamín A, E a provitamin B5 pokožku hydratuje a účinně zabraňuje ztrátě vlhkosti. Tato okurková řada je vhodná pro normální, smíšenou a mastnou pleť.

Krém na ruce Ziaja Natural Olive 

Tento krém díky olivovému oleji skvěle regeneruje suché ruce a nehtovou kůžičku. Ziaja Natural Olive Vitamín E a provitamin B5 posiluje slabé nehty se sklonem k třepení a lámání. 

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.