Právě teď: ZDARMA doručení s PPL do výdejních míst nad 590 Kč
Dárek k nákupu Chloé + sleva 15 % na náplně vůní >

Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

První pomoc pro suché ruce

21.1.2021

Už zase ty suché ruce, každý rok v tomto zimním období nás trápí ztvrdlá, suchá a podrážděná pokožka. Čím více jdou teploty dolů, tím více se příznaky suché kůže zhoršují a proto je důležité včas najít řešení a zatočit s tímto nepříjemný problémem. Inspirujte se našimi osvědčenými typy pro vaše hladké a hydratované ruce. 

 

Juvena Skin Specialists Rejuvenating SPF 15

Krém od švýcarské značky Juvena disponuje ochrannými vlastnosti, v podobě SPF 15 a obsahem ceramidů. Tyto látky zajišťují obnovu struktury pokožky a její následné zvláčnění. Tento krém je vhodný také na nehty a nehtovou kůžičku.

NUXE Nuxuriance Ultra Anti-Dark Spot And Anti-Aging Hand Cream

Přidaná hodnota tohoto přípravku je složení proti stárnutí pokožky a eliminaci stařeckých skvrn, takže chráníte ruce před vlivy zimního počasí a zároveň je udržujete mladistvé a pěstěné. O vše se postarají výtažky z šafránu a obnovující Bi-florální buňky. 

La Roche-Posay Lipikar Xerand

Tento přípravek se postará o hydrataci, zklidnění pokožky a o obnovu její hydrolipidické vrstvy. Velkou výhodou je rychlá vstřebatelnost, absence mastného filmu na kůži a obsah výživného bambuckého másla a alantoinu (látky zmírňující podráždění pokožky).

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.