Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

RTY JAKO V BAVLNCE

16.11.2020

O své rty byste měli pečovat neustále, nezáleží na tom, zda je venku mráz a nebo letní slunečný den. Balzám na rty je velice oblíbeným produktem v péči o pleť. Díky balzámkům budou vaše rty krásně hydratované, vyživené a jako bonus budou vypadat k nakousnutí. Mimo klasické, čiré balzámy můžete také zvolit péči s příchutí a dokonce i s jemným zabarvením. Některé balzámy obsahují i UV ochranu, což oceníte v létě, ale také v mrazivém počasí. Kdo to zná, tak ví, že není nic horšího než bolavé a rozpraskané rty. S kvalitními balzámky bude o vaše rty neustále postaráno. Pojďme si společně představit ty nejoblíbenější, které si u nás zákazníci objednávají.

 

Carmex Classic

Tento jedinečný balzám na rty má blahodárné složení, které dodává rtům hydrataci, výživu, pomáhá zacelovat prasklinky a udržuje rty vláčné. Má výrazné zklidňující a hojivé účinky. Hydratuje a zjemňuje rty, udržuje rty vláčné a pružné, napomáhá při léčbě oparu a chrání proti UV záření.

 

Nuxe Reve de Miel Lip Moisturizing Stick

Balzám přináší úlevu popraskaným a suchým rtům. Bohaté složení rty intenzivně vyživuje a hydratuje. Zklidňuje rty a dodá jim hloubkovou hydrataci během celého dne. Po použití budou rty jemné a vláčné. Intenzivně o ně pečuje, zklidňuje a dodává pokožce komfort.

 

Dr. Hauschka Lip Care Stick 

Tato tyčinka na rty s obsahem včelího vosku a rostlinných výtažků poskytuje ochranu proti působení vnějších vlivů a zároveň rty vyživuje a hydratuje. Chrání rty před poškozením v důsledku nadměrného vysušován silným větrem, mrazem nebo slunečním zářením. Hydratuje a vyživuje, zaceluje drobné prasklinky a obsahuje UV filtr. Je přírodního původu, bez syntetických látek, barviv, konzervačních látek, parabenů a minerálních olejů. Balzám je vhodný i pro citlivou pokožku. Dermatologicky testováno.

 

Lip Smacker Sprite

Pokud patříte mezi milovníky syceného nápoje Sprite, pak je tento balzám určený přímo pro vás. Jedinečnou chuť Sprite pak můžete cítit každý den. Balzám zjemňuje a vyhlazuje rty, hydratuje, dodává rtům lesk a jemnou vůni, originálně řešený design.

 

Ziaja Coconut

Balzám na rty obohacený o lipidy z kokosového ořechu, o olej canola a o vitamin A a E hloubkově hydratuje rty, změkčuje jejich povrch a zabraňuje jejich vysoušení. Hydratace rtů, zjemnění rtů, ochrana před popraskáním, nádherná vůně.

 

Christian Dior Addict Lip Glow To The Max

Pokud hledáte hydrataci a luxusní výživu pro vaše rty, pak musíte vyzkoušet tento balzám od značky Christian Dior. 24 hodinová hydratace, svěží a zářivé rty, výtažek z manga - hydratuje a vyživuje rty, poskytuje jim ochranu proti vnějším vlivům. Color Reviver - technologie zajišťující trvalé a přirozené zabarvení rtů.

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.