Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

INTIMNÍ HYGIENA - PRO POCIT SVĚŽESTI A ČISTOTY

10.9.2020

Péče o intimní oblasti je nesmírně důležitá a rozhodně by se na ně nemělo zapomínat. Stejně, jako jsme zvyklí umýt si tělo sprchovým gelem nebo si umýt vlasy šamponem, tak je důležitá i intimní hygiena. Speciální produkty vám zajistí pocit čistoty a svěžesti. Intimní kosmetika obsahuje pečující složky, které udržují intimní partie zdravé a zachovávají jejich přirozeně kyselé pH. V naší nabídce naleznete gely, regenerační mýdla i emulze.

Nivea Intimo Intimate Wash Lotion Sensitive 

Sprchová emulze pro zklidnění a ochranu. Díky svému jemnému složení je určena pro péči o přecitlivělé či podrážděné intimní partie. Zklidňující a ochranné složení velmi šetrně myje intimní partie. Omezuje pocit napětí, pálení či podráždění intimních partií.

Lactacyd Femina 

Tato asi nejznámější emulze je obohacena o kyselinu mléčnou, která je obzvlášť prospěšná v péči o intimní partie ženského těla. Pomáhá obnovovat a udržovat přirozené prostředí a chrání před vznikem zánětů. Jemně čistí intimní partie, odstraňuje zápach a pomáhá při léčení gynekologických problémů. 

SebaMed Sensitive Skin Intimate Wash 

Tato úžasná značka přináší produkty pro intimní hygienu, které jsou rozdělené do věkových kategorií. Naleznete zde třeba intimní gel vhodný pro ženy ve věku 15-50let, ale také pro ženy 50+, kde se během menopauzy mění hodnota přirozeného PH. 

Mustela Bébé Intimate 

Jemný intimní čisticí gel je speciálně vytvořený pro nepohodlí v intimních oblastech miminka. Gel zklidňuje podráždění, dodává okamžitý pocit pohodlí a má fyziologické PH určené k potřebám mimin

Ziaja Men

Na muže se nezapomíná, Ziaja má v tomto ohledu od nás palec nahoru. Gel díky kyselině mléčné udržuje přirozenou rovnováhu pH v intimní oblasti. Složení obohacené o D-panthenol hloubkově hydratuje pokožku a chrání ji před vysoušením. Alantoin zklidňuje podráždění intimních partií. Složení neobsahuje parabeny. S gelem pro intimní hygienu pro muže z řady Men/Yego budete mít dlouhodobý pocit svěžesti a čistoty. 

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.