Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

BEZ OCHRANY VLASŮ UŽ ANI RÁNU

21.8.2020

Časté fénování, kulmování a žehlení vlasům škodí, to asi všichni víme. Pokud toužíte po krásných a zdravých vlasech, pak je chraňte před tepelným poškozením vhodnými produkty s termoochranou. Tyto speciální produkty byste měly určitě zařadit do své vlasové péče. Nejen, že chrání vlasy před poškozením, ale také je vyživují, takže budou silnější, lesklejší a odolnější. Vlasy je důležité chránit nejen při žehlení a kulmování, ale také při samotném fénování, které jim zrovna moc nepřidá. Na trhu dnes naleznete mnoho produktů s termoochranou, takže si můžete vybrat přesně to, co vám sedne nejvíce. Vybrat si můžete z kvalitních sprejů, sér, balzámů i emulzí od profesionálních značek.

Pojďme si některé z nich představit:

Wella Professionals Eimi Thermal Image

Tento oblíbený dvoufázový regenerační sprej s termoochranou chrání vlasy před poškozením při tepelné úpravě žehličkou, fénem nebo kulmou. Zároveň vlasy hydratuje a regeneruje. A jako super bonus má úžasnou vůni.

 

Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner

Uhlazující a ochranné sérum uzavírá vlasový povrch, hloubkově ho hydratuje a dodává oslnivý lesk. Mimořádně odolné složení poskytuje vašim vlasům účinnou ochranu proti poškození až do 200 °C. Uhlazuje a redukuje poletující a neposedné vlasy a jemně je fixuje.

L´Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier

Tento krém hloubkově vyživuje a hydratuje suché vlasy. Chrání je během stylingu. Regeneruje a obnovuje oslabená vlasová vlákna. Složení obohacené o kokosový olej vlasy vyživuje a zjemňuje bez zatěžování. Příjemná textura krému je zanechává jemné, zregenerované a zdravé. 

 

Tigi Catwalk Haute Iron Spray 

Ochranný vlasový sprej udržuje vlasy zdravé a vitální. Chrání před tepelným poškozením a dodává hebkost a lesk. Můžete aplikovat kdykoliv na suché vlasy před použitím žehličky nebo kulmy. 

Kérastase Résistance Extentioniste

Tento příjemný balzám chrání vlasy během tepelného stylingu (fénování, žehlení i natáčení) až do 230 °C, zanechává vlasy vitální, hebké a lesklé. Usnadňuje rozčesávání. Předchází lámání vlasů a třepení konečků. Posiluje vlasová vlákna a hloubkově vyživuje. Pro aplikaci stačí pouze velikost oříšku. 

 

 

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.