Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Připravte své vlasy na podzim s Moroccanoil

9.9.2019
?id=207165.jpg

Značka Moroccanoil vznikla na základě pozitivní zkušenosti spolu-zakladatelky Carmen Tal s arganovým olejem, jenž ji okouzlil svými účinky na cestách po Středomoří. Přijížděla totiž s velmi namáhanými, poškozenými a život postrádajícími vlasy a při odjezdu se již pyšnila vyživenou, zdravě lesklouívou a to vše pouze díky objevené síle arganu. Takto v roce 2009 vznikl hlavní koncept firmy, netrvalo dlouho a o produkty začaly mít zájem zástupy distributorů, s prosbou o výhradní právo k prodeji jejich výrobků. Arganový olej a pikantní jantarové aroma s příměsí nasládlé květinové vůně, na tohle se můžete těšit při použití již zmíněných výrobků značky Moroccanoil. Vaše vlasy se vám odvděčí nejen dokonalou pružností, ale hlavně závistihodným zářivým vzhledem.

Moroccanoil Hydration

(Šampon 500 ml)

Šampon hluboce hydratuje a poskytuje dostatečnou výživu pro jejich oslnivý vzhled. Obsahem této hydratace v láhvi je nejen arganový olej, ale také červené řasy spolu vitamínem A a E. Vyzkoušejte a těšte se z oslnivých výsledků této vyživující řady.

Moroccanoil Volume

(Šampon 500 ml)

Šampon Moroccanoil Extra Volume s velmi lehkým složením dodá vlasům objem, díky obsahu tilicinu a dalších složek, jenž pronikají do hloubky vlasů a opticky zvětší objem vlasové kutikuly. Tento recept na objem vám poskytne dokonalý vzhled vlasů, dodá celému účesu život, pohyb a to vše bez zbytečného zatížení. Přípravek je totiž přímo určen pro velmi jemné, jemné a zplihlé vlasy bez ohledu na jejich typ či barvu. Ve složení samozřejmě kraluje arganový olej a všechny zázraky se dějí bez přidaných sulfátů, fosfátů a parabenů.

Moroccanoil Hydration Intense
(Maska na vlasy 500ml)

Zákazníky velice kladně hodnocená hydratační maska na vlasy, je dokonalým typem na vzpružení vaší hřívy před nadcházejícím podzimem, který naše vlasy rozhodně nebude šetřit. Suchým, unaveným a sluníčkem poškozeným vlasům dejte sbohem, jelikož tato maska vlasům okamžitě vrací ztracenou sílu a navíc jim dodá přirozenou obranyschopnost.

Moroccanoil Treatment Oil
(Olej na vlasy 25 ml)

Olejová péče pro opravdu důkladné vyživení vlasu, díky vysokému obsahu arganového oleje. Tento přípravek splňuje všechno, co se od kvalitního oleje očekává, rychle se vstřebává, nezanechává vlasy mastné a těžké, dokonale oživuje zesláblé konečky a promění celý vlas v jeho dokonalejší verzi. Stačí jej aplikovat do mokrých vlasů a projít procesem vysoušení.

Ambiciózní vize, kvalitní ingredience a spokojenost věrných zákazníků, tohle vše zastřešuje značka Moroccanoil, buďte toho součástí :).

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.