Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

AHAVA - Čerpejte sílu mrtvého moře

13.8.2019

Izraelská kosmetická značka Ahava založena roku 1988, využívá bohatých zdrojů a blahodárných účinků Mrtvého moře a přenáší je do svých výrobků, díky nimž se pak můžete cítit svěže a energicky - zkrátka jako znovuzrozené. Za vývojem této značky stojí tým, který se rozhodl studovat, chránit a oslavovat zázraky přírody, konkrétně právě mrtvého moře, jehož fauna a minerály dokáží s pokožkou těla doslova kouzla. Díky tomu, že je mrtvé moře nejnižší bod světa, se těší vysokému obsahu minerálních látek, udává se až 34% a to je tajemství jeho zázračného dopadu na celé tělo. Vykazuje také příznivý vliv při výskytu revmatických a respiračních problémů.  Vysoký obsah a výjimečná kvalita přírodních minerálů a dalších látek, jako například - hořčíku, vápníku, draslíku, sodíku, jódu a brómu, stimuluje metabolické funkce v buňkách, což způsobuje jejich regeneraci. Pojďte se s námi seznámit s nejzajímavějšími produkty této velice perspektivní přírodní značky, která si navíc při produkování svých výrobků potrpí na zanechání minimálního dopadu na životní prostředí.

AHAVA Dead Sea Osmoter Concentrate

Oční gel 15 ml

Nejoblíbenějším produktem značky Ahava je energizující oční sérum, které se postará o redukci otoků, vyživení, hydrataci a to i pro velmi citlivou pokožku očního okolí. Zamezí také obávaným tmavým kruhům pod očima a vráskám od smíchu. Toto vše za pomoci koncentrace patentované složky Osmoter™, která čerpá ze složek mrtvého moře. Účinné a hlavně přírodní oční sérum za rozumnou cenu, navracející svěží a odpočatý vzhled.

AHAVA Apple Of Sodom Overnight Deep Wrinkle Mask

Pleťová maska 50 ml

Botoxový efekt bez injekcí - tímto heslem se pyšní první produkt, jenž je na druhém místě nejprodávanějších výrobků značky Ahava. Jedná se o noční pleťovou masku obsahující výtažky z rostliny Apple of Sodom, slibující kýžené vyhlazení a vyplnění vrásek, i těch hlubokých, celkové zpevnění kontur a důležité vyživení pokožky. Dalšími benefity je zrychlení tvorby kyseliny hyaluronové a zvýšení produkce kolagenu a elastinu. Mládnout budete v doprovodu cedrového dřeva a vodního melounu, to je vůně, kterou s sebou nese tato účinná pleťová maska.

AHAVA 24K Gold Mineral Mud

(Pleťová maska 50 ml)

Minerální bahno z mrtvého moře obsahující čisté 24K zlato, luxus v ještě luxusnějším obalu. Maska zlepšuje pevnost pokožky, dodává zářivý lesk a sametovou jemnost, redukce vrásek je zaručená a pocit výjimečnosti jakbysmet.

AHAVA Deadsea Plants Dry Oil Body Mist Cactus

(Tělový olej 100 ml)

Nezbytná hydratace může být od teď v podobě výživného tělového oleje s obsahem jojobového oleje, vitamínu E a řasou Dunaliella - silného antioxidantu, chránícího před volnými radikály. Ultra lehká mlha tohoto tělového přípravku se postará o dokonalé vstřebání produktu do hloubky pokožky a zajistí tak 100% efekt.

AHAVA Essentials Time To Hydrate

Denní pleťový krém 50 ml

Potěšte svou pleť vysoce účinným denním krémem, s obsahem Aloe Vera, které je známé pro své vyhlazující a zvláčňující vlastnosti. Vaše pokožka bude mít po celý den dostatek hydratace, pružnosti a to vše bez pocitu mastnoty. Tento krém je navíc hypoalergenní, nezpůsobuje začervenání, pnutí a svědění, takže si můžete užívat svěží a zdravě vypadající vzhled vaší pleti.

Přírodní zázraky z tajemného a na minerály štědrého mrtvého moře, vám dopřejí vše, o čem jste doposud u pleťových přípravků jen snily. Nalaďte se na osvěžující vlnu přírodní izraelské kosmetiky a užívejte si naplno její zázračné působení.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.