Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Síla přírodních účinků - NUXE BIO BEAUTÉ

18.7.2019
280612

Počátky francouzské značky Nuxe sahají až do 50. let minulého století, kdy značka působila jako laboratoř zabývající se bylinnou medicínou a aromaterapií. O rozpuk Nuxe se postarala žena jménem Aliza Jabès, kterou k tomu přiměla její vášeň pro přírodní kosmetiku a rostliny. Aliza vyrůstala v lékárenské rodině, takže měla už od dětství přístup k léčivým účinkům bylin a přírody a zůstalo jí to až do dospělosti, kdy pomocí svých znalostí a nadšení dala život, dnes již jedné z neprodávanějších kosmetických značek. Jistě znáte vlajkový výrobek této značky, je jím zázračný olej Huile Prodigieuse, zákaznice si získal svou možností všestranného využití a příjemnou vůní.

Nyní uvedl Nuxe na trh novinky z řady Bio Beauté by Nuxe, je to nová generace ekologických produktů, podporujících vaši přirozenou krásu. Všechny výrobky z této série jsou čistě z přírodních surovin, bez parabenů a barviv, díky tomu je v produktech velké množství vitamínů, minerálních látek a antioxidantů prospěšných pro vaše tělo. Představujeme vám pár typů na vyzkoušení těchto kosmetických pomocníků.

NUXE BIO BEAUTÉ
Deodorant 50 ml

Prvním typem je kuličkový deodorant, který se v nynějších teplotách opravdu neztratí, navíc máte jistotu, že produkt je bez hliníku, bez alkoholu a také bez parabenů. Dodá vůni korsického citronu a zajišťuje neutralizaci pachů až po 24h. Máte citlivou, či alergickou pokožku? I pro vás máme dobrou zprávu, deodorant vyhoví jakkoliv senzitivní, nebo podrážděné pokožce.

NUXE BIO BEAUTÉ Anti-Pollution
Micelární voda 400 ml

Další produkt, bez kterého se neobejdete, je organická micelární voda obsahující extrakt z bílých hroznů, semen moringa a glycerin. Složení je sice přírodní, ale na funkčnosti micelární vody to neubírá, dokáže totiž odlíčit nejenom make-up, ale také rtěnku, oční stíny a mimo to odstraňuje i přebytečný kožní maz. Výrobek vaši pleť skvěle osvěží a nemusí se oplachovat, díky jeho nezávadnému složení, co víc si přát. :)

NUXE BIO BEAUTÉ Anti-Pollution Detox
Denní pleťový krém 40 ml

Detoxikační pleťový fluid pro rozjasnění pokožky. Dlouhý název skrývající neméně obsáhlý výčet účinků, jimiž je právě hydratace, rozzáření a eliminace nečistot na povrchu pokožky. Osvěžující citrusová vůně vám přes den připomene, že svou pleť máte v nejlepších rukou. S použitím ráno a večer, máte jistotu vyživené, zdravě vypadající a sjednocené pleti.  

NUXE BIO BEAUTÉ Anti-Tightness High-Nutrition
Tělový balzám 200 ml

Intenzivně vyživující tělový balzám přijde vhod po opalování, ale také jako nezbytný prvek do vaší večerní beauty rutiny. Tělový balzám od Nuxe dodá kůži vláčnost, regeneraci a tíženou hydrataci. Konec konců v letních měsících to není o ničem jiném, než právě o znovunavrácení pružnosti a ztracené vláhy. Pokožka pak vypadá zdravě, nechybí ji lesk a pomaleji stárne.

Věříme, že si novou přírodní sérii kosmetické značky Nuxe oblíbíte, tak jako my a účinky těchto produktů na sebe nenechají dlouho čekat. Toto čekání vám dokonale zkrátí fakt, že používáte stoprocentně ekologicky přátelské výrobky, vytvořené na základě prosté intuice, jež označuje zakladatelka firmy, jako hlavní hnací motor celého konceptu této značky. Příroda kouzlí, tak neváhejte a využijte její magie. :)

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.