Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Přírodní kosmetika za hubičku - Ziaja

28.1.2019
249495

Pleťová a tělová kosmetika Ziaja (Žaja) je na trhu už od roku 1989, kdy se jejími zakladateli stali farmaceuti Aleksandra a Zenon Ziaja. Oba lékárníci měli jediný cíl - Vyrobit kvalitní, přírodní a účinnou kosmetiku, kterou si bude moc dovolit každý z nás. A povedlo se! Ziaju si oblíbili zákazníci po celém světě.

Kosmetika Ziaja se pyšní velkým obsahem přírodních látek jako jsou například: Olivový a arganový olej, kozí mléko, kakaové máslo, heřmánek, jasmín, okurka, acai berry ... Všechny produkty jsou minimálně parfémované a maximálně šetrné i k citlivé pokožce, navíc nejsou testované na zvířatech. Značka Ziaja se neustále zdokonaluje.

TOP řady, které stojí za vyzkoušení:

1) Olivová řada (Olive)  - Jako první produkt od Ziaji se stal pleťový olivový krém, který se zároveň řadí i mezi nejoblíbenější produkty. Olivový olej napomáhá udržovat vlhkost pokožky, extrémně ji hydratuje, vyhlazuje a chrání ji.Olivová řada se doporučuje všem, kteří mají suchou nebo normální pleť.

2) Řada z kozího mléka (Goat´s milk) - Patří momentálně mezi nejprodávanější produkty od Ziaji. Blahodárné účinky z kozího mléka znali už ve starém Egyptě. Kozí mléko udrží pokožku vláčnou, hebkou a pružnou.Těšit se můžete na zklidňující účinky, poradí si dokonce i s ekzémy nebo s problematickou pletí. Hravě zatočí s jemnými vráskami. Tato řada neobsahuje parabeny ani barviva. Goat´s Milk ocení všichni, kteří mají citlivou pokožku.

Vyzkoušíte přírodní sílu i vy?

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.