Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Péče o vousy s Dermacol Men Agent Beard Oil

8.3.2018
227620

Plnovous je velice módní a dokáže z nevýrazného muže udělat pořádného chlapa. Pro dokonalý vzhled je však potřeba pravidelná péče. Ať už se jedná o střih či potřebnou speciální péči. Upravené a vyživené vousy podtrhnou dokonale Vaše charisma a stanete se tak atraktivním mužem.

Dermacol nyní přichází s pečujícím olejem na vousy a pleť Dermacol Men Agent Beard Oil.

Díky olejíčku budou Vaše vousy vyživené a na pohled zdravě vypadající. Je rychle vstřebatelný, chrání pleť před vysušením, zmírňuje svědění při růstu nových vousů a obstará jejich změkčení a jemnost. Oceníte příjemnou vůni.

Tip: Olej je vhodný na tří denní strniště až plnovous. Můžete použít i na pleš.

Ve složení najdete:
Vitamín E - funguje jako  silný antioxidant, zabraňuje předčasnému stárnutí, snižuje loupání a obnovuje pružnost pokožky, posiluje buněčné membrány kůže a má protizánětlivé účinky.

Hroznový olej – Lehký, rychle vstřebatelný. Změkčuje a ochraňuje pokožku proti nepříznivým vnějším faktorům.

Mandlový olej - Patří mezi nejkvalitnější oleje v kosmetice a je tedy velmi dobře snášen. Vhodný pro velmi citlivou a suchou pleť, kde navrací hydrataci. Zjemňuje vousy a dodá jim patřičný lesk. Postará se o vitamíny E, A, D.

Jojobový olej – Velice jemný pečující olej, který je vhodný pro zralou a aknózní pleť. Se svým složením se nejvíce  podobá kožnímu mazu, a proto pleť dokonale hydratuje až ke kořínkům vousu. Jojobový olej je znám i pro své regenerační a hojivé účinky. Navíc díky vitamínu E budou Vaše vousy vyživené a husté.

Dopřejte i Vy svým vousům výživnou péči s Dermacol Men Agent Beard Oil.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.