Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Pudrová elegance - Narciso Rodriguez Poudree

6.3.2018
?id=129415.jpg

Americký módní návrhář Narciso Rodriguez se narodil roku 1961 v New Jersey a i když pocházel z chudobné rodiny, tak si splnil svůj sen. Vystudoval školu designu v New Yorku a jeho talent se neustále rozvíjel. Právě díky jeho talentu mohl pracovat např. u Calvina Kleina, Donny Karan či Nina Cerruti. Roku 1997 představil svou vlastní elegantní kolekci, která měla neskutečný úspěch, ale už o rok dříve se stihl proslavit svatebními šaty pro Carolyn Kennedyovou. Narciso Rodriguez klade velký důraz při výběru ingrediencí pro jeho parfémy a není tedy divu, že patří mezi jedny z nejoblíbenějších.

Parfém Narciso Rodriguez Poudree vznikl roku 2016 a jedná se pudrovou velmi elegantní, půvabnou a ženskou vůni. Pokud jste fanynka Chloe Chloe či Burberry Body rozhodně stojí tato vůně minimálně za vyzkoušení.

Samotná vůně Narciso Rodriguez Poudree je svůdná, tajuplná a ženská. Otevírá se pomerančovým květem se smyslným jasmínem a elegantní růží. Tato kombinace vytvoří doslova závislost. V srdci najdete atraktivní pižmo a v samotném závěru hřejivý cedr s pačuli a éterický vetiver.

Jednoduchý flakonek vyzařuje čistotu a eleganci díky pudrové barvě a těžkému sklu.

Návrhář chtěl vytvořit parfém, který dokonale podtrhne ženskou krásu a její půvab. My tvrdíme, že se mu to rozhodně povedlo.

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.