Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Tipy na podzimní pánské vůně

11.11.2017
?id=139117.jpg

Jakmile začne ze stromů padat barevné listí, je na čase přemýšlet o nové vůni - výraznější vůni. Nyní přicházíme s tipy na pánské podzimní vůně, které jsou absolutní špičkou pro tento rok. Jistě si každý vybere parťáka do dlouhých a chladných měsíců, který zahřeje ne jednu duši.

1) Pro moderního muže, který drží krok s nejnovějšími trendy je naprosto ideální parfém Giorgio Armani  Acqua Di Gio Profumo. Profumo je intenzivnější než klasické Acqua Di Gio, ale určitě není vtíravý, a proto se hodí na běžné denní nošení v chladných dnech. Vůně se otevírá krásnými mořskými tóny, které se postupně mísí s bylinami, a nakonec vše dokonale zafixuje kadidlo. Díky svému složení ihned každého zaujme. Ne nadarmo se této vůni říká: Vůně úspěchu.

2) Kariérista, který miluje přírodu. Máte rád svou práci, která je důležitá, ale také víte, že bez pořádné relaxace se úspěchy nedostaví. Rád si dopřáváte víkendy v přírodě, na horách, daleko od civilizace, kde čerpáte sílu. Vás jistojistě zaujme vůně Bottega Veneta Pour Homme. Parfém byl stvořen právě pro muže, kteří jsou v práci úspěšní, ale rádi si dopřávají zasloužený klid. Vůně se řadí mezi dřevité-svěží a je naprosto originální. V horních tónech překvapí svěží bergamot s hřejivou borovicí a s intenzivní vůni jalovce - tato kombinace je opravdu excelentní. V samotném srdci tvoří směs šalvěje, koření a jedle, se kterými se setkáme jen zřídka. A konečné „finále“ vůně dovrší typickým charakterem od značky Bottega Veneta – kožené tóny s kombinací pačuli. Parfém září kvalitou a propracovaností skrz na skrz a to včetně flakonu vůně. Masivní sklo v kouřové barvě zanechá dojem elegance. Nechte se hýčkat ušlechtilou vůní Bottega Veneta Pour Homme.

3) Oddaně milujete celou svou rodinu - manželku, děti, psa a uděláte pro ně první poslední. Trávíte všichni společně volný čas, ať už hraním deskových her nebo piknikem v přírodě. Vůně od Davida Beckhama Homme sedne Vám i Vaší rodině. Kořeněný začátek vůně tvoří pepř a zázvor s nádechem citrusu – kombinace podtrhne Vaši mužnost. Skutečnou sílu pocítíte, až se postupně bude rozevírat rozmarýn s kašmírem a kůží. Budete sebejistý a sexy. V konečném závěru se pyšní neodolatelné dřevo, mošus a pačuli. Parfém Homme od Davida Beckhama je pro stylové a milující muže.

4) Úspěšný elegán. Kamkoliv vejdete, jste středem pozornosti. Jste výřečný, vůdčí a elegantní. Ženy Vás milují a u mužů máte respekt. K Vám se nehodí jiná vůně než Christian Dior Sauvage. Flakon vůně je velmi moderní a vyzařuje dojem brilantnosti. Barevně připomíná oblohu, kdy přechází tmavě modrá barva do světle modré. Černý těžší uzávěr podtrhne celkovou originalitu parfému. Samotná vůně se skládá z velkého množství přírodních ingrediencí. Zpočátku zasáhne dominantní svěžest bergamotu s lehkým nádechem ambroxanu. Středem se line intenzivní a tolik vzrušující růžový pepř. V pozadí vůně ukazuje svou dřevitou sílu vetiver a samozřejmě nemůže chybět pižmo. Tento originální mix vytváří dokonalý parfém pro elegantního muže, který ví, co chce a jde si tvrdě za tím. Uvidíte, že si tuto mužnou vůni Christian Dior Sauvage velmi oblíbíte.
 

5) Pohodář se smyslem pro humor. V partě nezkazíte žádnou legraci a jste velmi oblíbený pro svou „free“ povahu, tak přesně taková je i naše další vůně a to konkrétně Hugo Boss Hugo Extreme. Již začátek má extrémní svěžest zelených jablíček, které nabudí Vás i všechny okolo do naprosté pohody. Střed vůně tvoří intenzivní byliny jako je levandule s šalvějí a pelargonií. Vskutku intenzivní zážitek, který se line do samotného uklidňujícího závěru, kde se probouzí cedr. Samotný flakon je moderní a světle modrá barva nabudí Vaše myšlenky do naprosté pohody.

6) Ochranářský typ. Již od malička jste bránil své spolužáky před posměšky starších dětí a to Vám zůstalo doposud. Zastáváte se slabších a sem tam nějaká rvačka je u Vás v naprostém pořádku. Nedělá vám problém skočit do hořícího domu pro uvězněné lidi. Pro takové muže se zrodil parfém Paco Rabanne Invictus, který ztělesňuje skutečného hrdinu. Flakon je ve tvaru trofeje a dokonale tak podtrhne hrdinský koncept. Masivní sklo a kov znázorňují Vaši sílu. Vůni lze popsat jako svěží a zároveň dřevitou. Osvěžující tóny jsou zde v ostrém kontrastu. Vrchní poznámky jako je grep, mandarinka a mořské tóny vyzařují čistou energii. Středním tónům dominuje pikantní aroma bobkových listů a hypnotický základ tvoří ambra, dřevo a pačuli. Tento smyslný koncept není lehké porazit. Návyková vůně Paco Rabanne Invictus je pro skutečné vítěze.

7) Gentleman - muž na úrovni, který má přehled jak v politice, ve sportu, ale třeba i v módě. Obdivuje ženy a dávám jim pocit výjimečnosti. Přesně pro tuhle kombinaci se hodí vůně Calvin Klein Encounter. Orientálně dřevitá vůně dokonale podtrhne Vaši osobnost. Agarové, cedrové dřevo a pižmo tvoří vskutku neodolatelný základ. Pro smyslnost byl přidán kardamom s mandarinkou. Pro ještě větší pocit sebevědomí se postará pepř s koňakem. Nezní to báječně? Vůně Encounter podtrhne Vaši osobnost naprosto famózně.

8) Klubový hráč – z doutníku se line kouř a Vy popíjíte svou oblíbenou whisky. Ocitáte se ve svém oblíbeném kasinu a všem ukazujete své trumfy. Chodíte rád na dostihy a pořádáte u sebe doma karetní turnaje – jste hráč s velkým H a neznáte prohru. Ideální volbou pro Vás je parfém Burberry Mr. Burberry. Šarmantní vůně se lehce otvírá grapefruitem s náznakem koření. Kombinace nabádá čekat, co se stane dál. Line se muškátový oříšek s břízou, které dodají vůni mužnost a smyslnost. Samotný kouřový konec ohromí a zaujme všechny. Nachází se zde guajakové dřevo známé jako „dřevo života“, vytvoří teplou auru, která povzbudí a rozveselí. Lahvička parfému Mr. Burberry byla inspirována pánským trenčkotem, kdy uzávěr znázorňuje rohovinový knoflík.

 

Jakou osobností se cítíte Vy?

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.