Česká koruna CZK Euro EUR

Vyhledat

Tipy na podzimní dámské vůně

11.10.2017
?id=138015.jpg

Léto uteklo jako voda a podzim se ukazuje v celé své kráse. Dny se krátí, venku zdobí cesty barevné listí, děti pouštějí draky a chladnější období si vyžádalo výměnu lehkého oblečení za teplejší. Říjen je zkrátka měsíc výrazných změn a nyní je i ten správný čas vyměnit lehký parfém za těžší. Chladnější období přímo nabádá k výraznějším vůním. Díky větru a chladu se lépe rozloží jejich složení a rozvoní se v celé své parádě. Víte jaký parfém zvolit?  Dnes pro Vás máme několik tipů vůní, které jsou ideální volbou do podzimního sychravého počasí.

Calvin Klein Deep Euphoria – Sestra od klasické, sladké a tolik žádané Euphorie. V čem vyniká zrovna Deep? Je tajemnější a okouzlí snad každou ženu. S ní rozhodně nešlápnete vedle. Už samotný flakonek, který je v temně fialové barvě působí magicky a provokativně. Vůně je kypře-květinová, vhodná pro sebevědomé ženy, které se nebojí žádné změny a rády přijímají výzvy. Vůně se otevírá z lístků mandarinek a okouzlujícího pepře. Právě toto spojení dodává parfému magickou vůni, ke které si bude chtít každý přičichnout. Dále ve vůni najdeme čarovnou černou růži a jemný nádech pivoňky. Samotný parfém fixuje pižmo a dřevo. S magickou Euphorií Deep se stanete podzimní čarodějkou, které podlehne každý.

Chloe Love - Jak už samotný název napovídá, o lásku a něhu nebude nouze. Chloe Love řadíme mezi moderní a velmi elegantní vůně. U této vůně ihned zaujme již samotný flakonek, který se pyšní nádherně se lesknoucí zlatou barvou, ovšem prostředek lahvičky je čiré sklo, kde vidíme kapalinu vůně v moderní růžově zlaté barvě. Na hrdle flakonku je zavěšený jemný řetízek. Samotná vůně vynikne již při prvním stříknutím – Elegantní čistota pudru Vás zcela obklopí a zahřeje. Lehký náznak kytek hyacintu a kosatce působí romanticky a přidané mandle dodají vůni šarm, který přímo vyzývá k políbení. Spojením vůně s Vaším tělem a chladným větrem venku se proměníte v elegantní, něžnou a neodolatelnou ženu.

Versace Crystal Noir – Toužíte po originální vůni? Crystal Noir by pro Vás mohla být tou pravou. Jedná se o ovocně-orientální vůni, která Vás okouzlí svou smyslností a jedinečností. Na začátku se otevírá šťavnatým pomerančem, který dodává vůni špetku svěžesti. Následuje květinové srdce složené z omamné pivoňky a opojné gardénie. Postupně se tyto akordy mísí se souhrou dřevitých složek. Spojení santalového dřeva, ambry a ženského pižma vytváří jedinečnou, svůdnou vůni. Pocit luxusu Vám dodá nejen tato krásná vůně, ale i tajemný tmavý flakonek s uzávěrem ve tvaru broušeného diamantu.

Toužíte spíše po výrazné, ale přesto nevtíravé vůni? Tak musíte rozhodně vyzkoušet parfémovanou vodu od Giorgio Armani Code Women. Vůně v sobě přináší tajemnost pomerančovníku a zázvoru, líbivost kvítku jasmínu a přitažlivost madagaskarské vanilky. S vůni Code se budete cítit přitažlivá, svůdná a pro okolí budete velmi okouzlující. Tento parfém sedne sebevědomým ženám.

Mezi nestárnoucím a stálé oblíbenějším parfémem je rozhodně luxusní Chanel Coco Mademoiselle. Smyslný parfém pro krásné, svobodné, chytré a odvážné ženy. Pocit luxusu nabudí už jen samotný flakon, který je tvořen z masivního, převážně lesklého skla. Matné nadčasové sklo tvoří uzávěr. Samotná vůně je výraznější, sladší. Ve složení najdeme zejména květiny jako je růže, pačuli a mimoza, které se mísí se svěžími citrusovými plody. Konečný závěr vanilky a afrodiziakálního jasmínu dokonale podtrhnou Vaši krásu. Chanel Coco Mademoiselle se v chladném období nádherně rozvine do celého dne.

Pokud zrovna teď nemáte možnost investovat do parfému větší obnos peněz, rozhodně nezoufejte, doporučujeme vyzkoušet vůni Chopard Wish. Nádherná nálož sladké vanilky dostane na kolena snad každého. Aura této vůně působí hřejivě a optimisticky. Složení se otevírá ovocem jako je hruška a černý rybíz, postupně se line do slaďoučkého medu, mléka a jarních kvítků jasmínu. A na závěr se pyšní vanilkou, karamelem a unikátním kadidlem, který vůni vyzdvihne v mrazivém počasí. Zajímavost této vůně je i flakonek ve tvaru broušeného diamantu. S tímto parfémem se stanete svůdnou, smyslnou a jednoduše k nakousnutí.

Flakon ve tvaru broušeného diamantu má i naše další vůně a to od značky Lancome La Nuit Tresor.  Kolem hrdla je navíc zdoben černou saténovou růží. Vůně je podmanivá a sexy. Vznikla jako tajemný nápoj lásky. Stačí jedno přičichnutí a získá si všechny. Konec všem něžným dívkám, tato vůně padne ženám, které rády vystrkují drápky a rády provokují.  Složení parfému se otevírá pořádnou dávkou šťavnaté hrušky s nádechem růže a orchideje. Přídavek křehké pralinky s kadidlem vytvoří vskutku neobyčejný zážitek. Vůně pro nekončící svádění v chladných večerech? Rozhodně Lancome la Nuit Tresor.

Opravdový luxus jsme si nechali nakonec. A hned na začátku řekneme, že tato vůně je dělaná pro dámy s velkým D. Pro ty, co mají styl, vkus a eleganci. Pro ty, co se nespokojení jen tak s něčím. Pro ty, co chtějí opravdu něco exkluzivního. A tím je rozhodně parfémovaná voda Bottega Veneta Bottega Veneta. Parfém dokonale sedne ženě, která ráda chodí v kožených botách, zdobí jí kožené rukavičky a kožená kabelka. A vůně od Bottegy bude už jen jakási příjemná třešnička, která podtrhne všechnu její noblesu. Vůbec Vás jistě nepřekvapí, že v samotném parfému koluje esence kůže, která je příjemně cítit po celý den. Celkově se Bottega Veneta řadí mezi cyprišově-květinové vůně. Parfém byl záměrně vytvořen pro výjimečné ženy a rozhodně stojí alespoň za vyzkoušení.

 

A která bude tou pravou pro Vás? :-)

Přihlášení

Zapomněli jste heslo? Pošleme Vám nové.
Jste tu poprvé? Vytvořte si nový účet.